“Võta Aeg Maha”

… ootab külalisi kõige ilusamal suvisel ajal. Kohviku firmaroaks on kujunenud praetud kala. Seda olenevalt päeva saagist, vastavalt siis kas lest või ahven, aga samuti ka särje ja lambaliha kotletid. Kohvik on avatud tavaliselt umbes kella üheksast ning uksed on külastajaile valla seni kuniks kliente jätkub ja kui juhtubki olema suletud, siis on uksel alati telefoni number – tuleb vaid helistada ja tuleme kohale. Pakume kohalikku toodet ja kohalikust toorainest valmistatud toitu. Salatid, kartulid juurviljad, marjad jne kasvatame ise – samuti püüame ise kala, liha ja mune tellime kohalikelt talupidajatelt.

* Hooajalise ettevõtmisena on kohvik avatud siiski vaid suviti.

info & ettetellimine:   56663994

Koduleht

Facebook

Google maps

 

Fotogalerii

Veel samast rubriigist